Thursday, November 29, 2012

As Beauty

Mahu kulit Muka yang cerah, gebu dan licin? As Beauty jawapannya

Alkisah wife aku dah 2 tahun jadi Pengedar untuk Produk As Beauty. Asalnya aku sendiri pun tak percaya ada produk yang boleh buat kulit muka jadi cerah, gebu dan licin termasuk menghilangkan jeragat dan jerawat. Tapi semenjak kebelakangan ni aku tengok makin ramai yang order produk ni dari wife aku. Rupa-rupanya memang betullah produk ni sangat berkesan. Produk ni sesuai untuk lelaki dan wanita tak kira usia.

Sedara mara dan jiran tetangga dah banyak yang menampakkan hasil termasuk laa wife aku, (tapi tak boleh puji sangat nanti jadi mengada). Harganya pun memang berpatutan dan kalau beli dengan kuantiti yang banyak (khasnya kalau nak jual kat orang lain pulak - jadi dealer) ada diskaun lagi. Bak kata pengasas produk "benda ni akan berkembang" jumlah pengguna semakin hari semakin meningkat.

Apa pun kalau sapa sapa suami dia selalu oustation lama-lama sampai sebulan ke........kalau guna produk ni silap-silap boleh terkejut, tak berani nak peluk bini dia.....kot-kot tersilap ingatkan bini orang lain.....hahahhahha (lebih-lebih pulak).


Sesiapa yang terbaca blog aku ni, kalau berminat nak beli produk ni atau ingin menjadi dealer di seluruh Malaysia, boleh contact wife aku  Nora di 019 5080584. Macam-macam pakej ada dari yang tak perlu modal sampai besar-besaran. Jika ada yang ingin menjadi agent dropship juga di alu alukan...

InsyaAllah boleh tambah pendapatan dengan tak payah titik peluh.......sebab produk ni kalau dah mula pakai, biasanya terus nampak perubahan (iklan dari muka ke muka)...bila ditegur orang masa tu laa nak promote.

Produk As Beauty- Set besar 3 in 1, trial pack, set spa dan body serum, spa soap, 3 jenis serum-muka, badan dan dalaman. 

 Produk ni dah pernah masuk akhbar metro dan selalu diiklankan dalam majalah mingguan wanita.

 Cara penggunaan dan fungsi produk set As Beauty 3 in 1 memang dah lengkap kat belakang kotak...Pamplet pun ada disertakan jugak.

No comments: