Tuesday, April 24, 2018

Teluk Senangin

Catatan 23, 24 & 25 Feb 2018

Anak sulung kesayangan kami Nabila sedang cuti semester masa ni. Dia ni penggemar laut, air terjun atau apa-apa yang sewaktu dengannya. Semester baru dah nak bermula, jadi kena kasi entertainment sikit kat anak dara tunggal aku ni. 

Maka aku pun segera book Chalet Pak Kamal di Teluk Senangin dari 23 - 25 February untuk tujuan ini.

Walaupun dah kerap benor ke sini dan aktivitinya pun hampir sama, kena jugak buat entry pasal Teluk Senangin ni sebagai rekod dan archive 😄😄😃. Lagi kerap pergi tempat ni kira lagi tinggilah KPI kami sekeluarga.

Sini pun ada cherry blossom 

Usang......tapi tetap menyeronokkan


Nenas kicap

Kambing bakar

Laksami + bihun .....mantap

Ketam yang manis bersari


Kali ni lebih special sebab ada lokan....RM6 sekilo...aku beli 2 kilo. Goreng kunyit pun yummy



Sunset




2 comments:

Wak Lat said...

wah sonoknyer family picnic teuk senangin gituuu., tapi mana gmbr family sekeluarga ., ;p

am said...

Teluk senangin ni tak pernah tak best...gambar family tu segan la pulak nak boh...Hahaha...serabut serabai paham paham jela