Saturday, March 7, 2015

Last Day in Krabi

Catatan 29 November 2014

Alamak. Sudah sampai hari yang tak best.....kena balik! Macam biasa pagi pagi lagi kami sudah mula berkemas-kemas. Dalam pada tu masih sempat lagi nak berendam kat pool ni.

Selesai packing kami ke Luna House sekali lagi untuk memulangkan motorsikal. Untuk ke hotel semula kami amik Tuk-Tuk pulak. Merasa jugak naik Tuk-Tuk akhirnya.

Suasana pagi

Anak sapalah yang nampak kepala aje tu?

Ni mesti tengah perasan ala-ala Datuk bila dapat melepak macam ni....hehehe

Best jugak kalau dapat satu kat rumah saiz kecik macam ni... syoknya berangan... heheheh

Singgah beli nasi dan ayam goreng berempah yang sedap kat area masjid

Tambah makanan lagi kat gerai sebelah Luna House... I like

Ni lah tauke gerai peberet kami...hari last baru merasa naik Tuk-Tuk miliknya untuk ke Deevana semula

Hasil tapau untuk hari ini... kenyang sampai ke Malaysia

Acara menunggu di lobi

Driver kereta sewa ni nampak aje muka macam taikor.....sekali dia sembang dengan member dia, punyalah meleleh dan lembut. Sah, bahasa Thai memang style lembut terkulai layu......hehehehhe

Krabi Airport

Lepas check out kami pun mengambil kereta sewa ke Airport. Segalanya berjalan lancar. Jam 2.25pm Flight pun berlepas menuju LCCT 2. Maka tamatlah percutian untuk tahun 2014. Alhamdulillah semuanya selamat.

Kesimpulannya....Krabi memang best dan enjoy.

6 comments:

m.u.l.a.n said...

Insya Allah akan ke sana nanti.. Mmg semua kata best kan Krabi ni..

am said...

mulan,
makanan pun sedap2 belaka

liza said...

Plan jugak nak gi krabi....one day...huhuhu ntah bila laaa tu

am said...


nanti nanti sampai la tu

awdawd said...

trimakasih infonya,,
sangat bermanfaat sekali,,
mantap,,,

am said...

Sama sama