Monday, November 26, 2012

Koleksi Foto Sekitar Apartment di Caudan

Banyak jugak kenangan manis yang sempat kami kutip walaupun hanya dua bulan lebih kat sini. Rasa sayang pulak nak tinggalkan tempat yang cantik ni.



Lalang ni unik. Masa angin tiup kencang, lalang ni akan berombak cantik...special pasal dia jenis tak tajam atau miang





Playground dekat apartment



                                                       


 
Seronok pulak tengok rumah rumah mat saleh kat belakang apartment ni

Sunset

Walaupun ada swimming pool kat sini tapi memang takde chance la nak mandi....sejuk memanjang









Besarnya buah limau ni berbanding telur
                                            



 Suka depa boleh timbang sendiri sayur dan buah buahan yang dibeli kat Giant sini...siap ada gambar dan nama setiap barang ikut kategori

 Pantang jumpa mesti depa mau minum hot chocolate ni...0.60 euro tak silap aku

 Display sayur sayuran dan buah buahan kat sini memang menarik

Tunggu bas masa nak balik

No comments: